WIE ZIJN WIJ

FAIR FOR WOMEN ZUSSEN.

We zijn twee enthousiaste zussen die naast een druk bestaan iets willen betekenen voor vrouwen. Wij willen vrouwen inspireren mee te doen aan de samenleving zodat vrouwen hun kansen vergroten. En dat we dit kunnen doen door vrouwen een onvergetelijke middag of avond te bezorgen, geeft een extra goed gevoel.

Tijd om de handen in elkaar te slaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het grote succes kwam met Fair For Women in 2009, waarvan we samen de basis legde. Een Beurs Party organiseren door Vrouwen & voor Vrouwen.


FAIR FOR WOMEN

 BEURS & PARTY


5 & 6 NOVEMBER - RICHE BOXMEER


FAIR FOR WOMEN HISTORIE.

Onze primeur in 2009 was een groot succes.

Beide zalen waren gevuld met enthousiaste ondernemers en bezoekers. Al ver voor het festijn waren de kaarten uitverkocht en wat gaf het een goed gevoel op die manier het goede doel “ Microkrediet voor Moeders” te kunnen steunen.

Het succes van die dag heeft ons, ondanks de drukte, na een kritische maar positieve evaluatie doen besluiten de Fair For Women in 2011 wederom te organiseren.FAIR FOR WOMEN DOEL.

Een groep vrouwen bij elkaar brengen in een ontspannen en stijlvolle omgeving.
Even weg van het drukke bestaan en hun fantastisch maar tijdrovend gezin. Samen bezig zijn met vrouwelijk georiënteerde activiteiten. Een leuke middag/avond uit, met stijl, klasse en smaak maar laagdrempelig voor elke vrouw.

En natuurlijk het goede doel, we willen onze luxe positie delen met meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden. Dit in samenwerking met "Plan Girls First" .

Wil jij ons Plan ondersteunen volg dan de volgende link en klik op project "Fair For Women": http://acties.plannederland.nl/search/teamsearch.aspx
Hier heb je ook de mogelijkheid te doneren.FAIR FOR WOMEN CONTACT.

U kunt contact opnemen via info@fairforwomen.nl